“Çka je ka flet? Qetësohu, fol si gazetar o si jurist”/ Përplasje mes Gashit dhe Mehmetajt

0
38
“cka-je-ka-flet?-qetesohu,-fol-si-gazetar-o-si-jurist”/-perplasje-mes-gashit-dhe-mehmetajt

The post “Çka je ka flet? Qetësohu, fol si gazetar o si jurist”/ Përplasje mes Gashit dhe Mehmetajt appeared first on Dukagjini.

pappa2200

Leave a Reply