Griesse pas ndeshjes me Izraelin: Iu përgjigjëm atyre në mënyrë të mirë

0
37
griesse-pas-ndeshjes-me-izraelin:-iu-pergjigjem-atyre-ne-menyre-te-mire

Trajneri i përfaqësueses së Kosovës, Alain Giresse, ka komentuar ndeshjen mes Kosovës dhe Izraelit, e cila përfundoi me rezultat një me një.

Girese theksoi se ishte një ndeshje që kërkonte angazhim dhe ritëm, por, që iu kanë përgjigjur në mënyrën më të mirë.

“Ishte një ndeshje që kërkonte angazhim dhe ritëm. Iu përgjigjëm atyre në mënyrë të mirë. Rezultati është i jo i kënaqshëm prej rasteve në fund, por vlerësoj paraqitjen e lojtarëve. Jemi të kënaqur, gjithsesi, rezultati 1-1 është pozitiv. Kishim vështirësi në markimin e kundërshtarëve, por u përshtatshëm më pas. Sulmi u paraqit në mënyrë të mirë. Kemi kapacitet në repartin e sulmit”, ka thënë Griesse pas përfundimit të ndeshjes.

The post Griesse pas ndeshjes me Izraelin: Iu përgjigjëm atyre në mënyrë të mirë appeared first on Dukagjini.

The post Griesse pas ndeshjes me Izraelin: Iu përgjigjëm atyre në mënyrë të mirë appeared first on Dukagjini.

pappa2200

Leave a Reply