Krasniqi nga Haga: Konsideroj se ky proces gjyqësor është beteja e fundit për dinjitetin e luftës çlirimtare

0
50
krasniqi-nga-haga:-konsideroj-se-ky-proces-gjyqesor-eshte-beteja-e-fundit-per-dinjitetin-e-luftes-clirimtare

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi nga Haga ka thënë se është shumë e rëndësishme për të jetë prezent në fillimin e këtij procesi gjyqësor ndaj ish-krerëve të UÇK-së.

Krasniqi ka thënë se kjo është beteja e fundit për dinjitetin dhe pastërtinë e historisë së lavdishme të luftës çlirimtare dhe se prezenca e tij aty është një solidarizim dhe mbështetje për çlirimtarët.

“Është me rëndësi që në ditën e parë të fillimit të këtij procesi gjyqësor të jem këtu prezent, pasi e konsideroj se është beteja e fundit për dinjitetin dhe pastërtinë e historisë së lavdishme të luftës së UCK-së, është një solidarizim dhe mbështetje për çlirimtarët tanë”, ka thënë Krasniqi.

The post Krasniqi nga Haga: Konsideroj se ky proces gjyqësor është beteja e fundit për dinjitetin e luftës çlirimtare appeared first on Dukagjini.

The post Krasniqi nga Haga: Konsideroj se ky proces gjyqësor është beteja e fundit për dinjitetin e luftës çlirimtare appeared first on Dukagjini.

Ufficio Stampa

Leave a Reply