Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në rrugën Mitrovicë – Podujevë, lëndohen 6 persona

0
80
nje-aksident-i-rende-trafiku-ka-ndodhur-ne-rrugen-mitrovice-–-podujeve,-lendohen-6-persona

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Mitrovicës, Avni Zahiti për Portalin Dukagjin e konfirmuar se ka ndodhur një aksident trafiku ndërmjet dy veturave në rrugën Mitrovicë Podujevë dhe si pasojë janë lënduar 6 persona.

Sipas tij ky aksident ka ndodhur më datën 25 mars rreth orës 19:30.

“Aksident trafiku me lëndime, i ndodhur rreth orës 19:30 në rrugën rajonale Mitrovicë- Podujevë, përkatësisht në segmentin rrugor afër Tunelit të Parë, në aksident janë përfshirë dy vetura, si pasojë e aksidentit gjashtë 6 persona kanë pësuar lëndime”, ka thënë Zahiti.

The post Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në rrugën Mitrovicë – Podujevë, lëndohen 6 persona appeared first on Dukagjini.

The post Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në rrugën Mitrovicë – Podujevë, lëndohen 6 persona appeared first on Dukagjini.

Ufficio Stampa

Leave a Reply