Pauzat në takimin Kurti-Vuçiq, Hoxha: Kjo tregon që kemi arritur në një qorrsokak

0
1
pauzat-ne-takimin-kurti-vuciq,-hoxha:-kjo-tregon-qe-kemi-arritur-ne-nje-qorrsokak

Pak më herët është bërë e ditur se takimi mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka shkuar në pauzë.

Sipas analistit Ylli Hoxha, kjo tregon se takimi ka arritur në një qorrsokak, duke theksuar se ka indikacione se gjërat në takim janë duke shkuar drejt “vlimit”.

“Kam indikacione se gjërat janë duke shkuar kah vlimi. Por, mendoj që vetë ndalja e takimit dhe takimet tash bilaterale në mes njërës palë dhe ndërmjetësve ka nevojë për ndërhyrje, tregon që kemi arritur në qorrsokak”, ka thënë Hoxha.

The post Pauzat në takimin Kurti-Vuçiq, Hoxha: Kjo tregon që kemi arritur në një qorrsokak appeared first on Dukagjini.

The post Pauzat në takimin Kurti-Vuçiq, Hoxha: Kjo tregon që kemi arritur në një qorrsokak appeared first on Dukagjini.

Vittorio Rienzo

Leave a Reply