MONDO

PSD fton qytetarët në protestë të shtunën: Marrëveshja e propozuar nga BE-ja e dëmshme për Kosovën

psd-fton-qytetaret-ne-proteste-te-shtunen:-marreveshja-e-propozuar-nga-be-ja-e-demshme-per-kosoven


Partia Socialdemokrate ka njoftuar se do të mbajë protestë të shtunën e ardhshme, më 25 mars, në orën 14:00 në sheshin “Zahir Pajaziti”.

PSD ka thënë se marrëveshja e mbrëmshme për të cilën u diskutua në Ohër është e dëmshme për Kosovën.

“Kurti nuk ka mandat për këtë marrëveshje. Mashtrimi është i madh dhe i rrezikshëm për demokracinë dhe qytetarinë”, njofton PSD-ja.

“Marrëveshja e mbrëmshme është e dëmshme për Kosovën. Kurti nuk ka mandat për këtë marrëveshje. Mashtrimi është i madh dhe i rrezikshëm për demokracinë dhe qytetarinë.
Prandaj të gjithë që jeni kundër marrëveshjes dhe kundër mashtrimit ju ftojmë në protestë, të shtunën në ora 14:00 në sheshin “Zahir Pajaziti”!”, thuhet në njoftimin e Partisë Socialdemokrate (PSD).

The post PSD fton qytetarët në protestë të shtunën: Marrëveshja e propozuar nga BE-ja e dëmshme për Kosovën appeared first on Dukagjini.

The post PSD fton qytetarët në protestë të shtunën: Marrëveshja e propozuar nga BE-ja e dëmshme për Kosovën appeared first on Dukagjini.

Ufficio Stampa

0 comments on “PSD fton qytetarët në protestë të shtunën: Marrëveshja e propozuar nga BE-ja e dëmshme për Kosovën

Leave a Reply

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: