MONDO

Reagon ndaj marrëveshjes së Ohrit, ish-presidenti i Serbisë: Historia jonë nuk mban mend një mashtrim të tillë të qytetarëve!

reagon-ndaj-marreveshjes-se-ohrit,-ish-presidenti-i-serbise:-historia-jone-nuk-mban-mend-nje-mashtrim-te-tille-te-qytetareve!


Ish-presidenti i Serbisë, Boris Tadiq, ka reaguar pas dakordimit ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiqit, në Ohër për zbatimin e planit evropian.

Tadiq ka thënë se kur Vuçiq thotë nuk e kamë nënshkruar marrëveshjen është duke i mashtruar  se sipas Tadiqit këto marrëveshje janë vetëm me zotim dhe nuk nënshkruhen.

“Vuçiq përsërit hapur se nuk e ka nënshkruar marrëveshjen. Qytetarët tanë duhet ta dinë se kjo marrëveshje nuk duhet as të nënshkruhet, sepse tashmë është pranuar si platformë për negociata në të cilat Vuçiq është shumë i përfshirë”, ka shkruar në Twitter ish- presidenti i Serbisë.

“Historia jonë nuk mban mend një mashtrim të tillë të qytetarëve!”, ka përfunduar Tadiq.

The post Reagon ndaj marrëveshjes së Ohrit, ish-presidenti i Serbisë: Historia jonë nuk mban mend një mashtrim të tillë të qytetarëve! appeared first on Dukagjini.

The post Reagon ndaj marrëveshjes së Ohrit, ish-presidenti i Serbisë: Historia jonë nuk mban mend një mashtrim të tillë të qytetarëve! appeared first on Dukagjini.

Ufficio Stampa

0 comments on “Reagon ndaj marrëveshjes së Ohrit, ish-presidenti i Serbisë: Historia jonë nuk mban mend një mashtrim të tillë të qytetarëve!

Leave a Reply

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: